Antalya / Kepez

Kepez’in Vekili 1 Mayıs’ta işçinin yanında

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün yerine vekaleten seçilen Prof. Dr. Refik Emre Altekin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesini ziyaret ederek, belediye işçilerinin bayramını kutladı

Kepez’in Vekili 1 Mayıs’ta işçinin yanında

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün yerine vekaleten seçilen Prof. Dr. Refik Emre Altekin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesini ziyaret ederek, belediye işçilerinin bayramını kutladı. Vekil Altekin, “İşçi ve emekçiler bu ülkenin gerçek çalışanlarıdır. Bu ülkenin değerine değer katan bireylerdir.” dedi.
Birlik ve dayanışma günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün yerine vekaleten seçilen Prof. Dr. Refik Emre Altekin, belediye işçileri ile bir araya geldi. Başkan Vekili Altekin, günün ilk saatlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesine giderek, belediye işçilerinin bayramını kutladı. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün selamlarını iletti. Belediye işçilerine “Sevgili mesai arkadaşlarım.” diyerek, seslenen Vekil Altekin, “Hepinizi Mesut Kocagöz Başkanım ve Kepez Belediyesi adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 1 Mayıs işçinin ve emekçinin bayramıdır. İşçi ve emekçiler bu ülkenin gerçek çalışanları, ülkenin değerine değer katan bireylerdir. Bu noktada; daha güzel ve yaşanabilir Kepez için ellerinden geleni yapan temizlik birimindeki arkadaşlarımızla mesaiye çıkmadan günün ilk saatlerinde bayramlarını kutlamak için bir araya geldik. Kepez Belediyesi olarak işçinin ve emekçinin hakkını koruyacak bir yönetim anlayışıyla Kepezlilere tüm birimlerle hizmet edeceğimiz noktasından vatandaşlarımıza mesajımı iletmek istiyorum. Vatandaşlarımızın 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramlarını kutluyorum. “ dedi.
Vekil Altekin, şantiyedeki temizlik işçileriyle sohbet etti, bir taleplerinin olup olmadığını sordu. İşçiler de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde kendilerini ziyaret eden, Vekil Altekin’e teşekkürlerini iletti. Kepez Belediye Başkan Vekili Refik Emre Altekin,1. Sınıf Atık Getirme Merkezi ve Konteyner Atölyesi’ni de gezdi.Kepez’in Vekili 1 Mayıs’ta işçinin yanında

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Kepez'de şiddetli fırtınanın yaraları sarılmaya devam ediyor
Yaşam

Kepez'de şiddetli fırtınanın yaraları sarılmaya devam ediyor

Antalya'da Kepez Belediyesi, Duraliler Mahallesi'nde dün meydana gelen hortum felaketinde oluşan olumsuzluklara müdahale etti.

"Kepez, deprem riskine karşı geliştiriliyor"
Yaşam

"Kepez, deprem riskine karşı geliştiriliyor"

Antalya'da Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, 650 bine yakın nüfusa sahip Kepez ilçesi için hayati önem taşıyan Deprem Master Planı çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekibine destek verdi.

 Kepez’de personel güvenliği için tüm adımlar atılıyor
Yaşam

Kepez’de personel güvenliği için tüm adımlar atılıyor

Kepez Belediyesi, iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri ile daha güvenli çalışma ortamları oluşturarak, çalışanların risk bilincini artırıyor ve iş kazalarının önüne geçiyor.

Kepez ve Büyükşehir ilçenin su sorunu için kolları sıvadı
Yaşam

Kepez ve Büyükşehir ilçenin su sorunu için kolları sıvadı

Kepez Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle, ilçede kuvvetli yağışlarda su baskını yaşanmaması için altyapı çalışması başlattı. Detaylar haberimizde

 Kepez Belediyesi’nden 35 farklı branşta ücretsiz kurs imkanı
Yaşam

Kepez Belediyesi’nden 35 farklı branşta ücretsiz kurs imkanı

Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları (AKMEK), hobi ve meslek eğitimlerinden enstrüman ve dil kurslarına kadar 35 farklı alanda ücretsiz eğitim vererek, her yıl yüzlerce kursiyere meslek edinme ve sosyalleşme imkanı sağlıyor.

O yaşlı teyzeyi onu da amiri mutlu etti
Yaşam

O yaşlı teyzeyi onu da amiri mutlu etti

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, içinde 5 adet çeyrek altın bulunan çantayı bularak sahibine teslim eden Temizlik İşleri Personeli Özkan Koçak’ı tebrik ederek altınla ödüllendirdi.