Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, belediyecilikte üretkenliği ön planda tutan yeni bir adımı kamuoyuyla paylaştı. İlçeye kazandırılan seyir terası için kullanılacak banklar, belediyenin kendi atölyesinde üretildi.
Burdur’un Tefenni ilçesine bağlı Kızılkaya beldesinde, belediye kendi imkânlarıyla yeni bir projeyi hayata geçirdi. Belediye Başkanı İlkay Güngör, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, seyir terasında kullanılacak bankları belediyenin kendi üretim olanaklarıyla imal ettiklerini belirtti.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay GÜNGÖR yaptığı açıklamada, " Üretken Belediyecilik anlayışıyla, seyir terasımızın bahçesinde kullanacak olduğumuz bankları kendi imkanımızla üretiyoruz.
Hem tasarruf yapmış oluyor, hem de üretime değer katıyoruz. Kızılkaya için çalışmaya üretmeye devam. " ifadelerine yer verdi.



Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)