ANTALYA (İHA) - Korkuteli ilçesi mahalle muhtarları Korkuteli Muhtarlar Derneğinin organize ettiği ve ilçeye bağlı 58 mahalle muhtarının da katıldığı iftarda bir araya geldi.
Programda konuşan İlçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü, “Birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı mübarek Ramazan ayında sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. İki yıldır Korkuteli’nde birlikte çalışıyoruz. Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Korkuteli Muhtarlar Derneğinin organize ettiği Programa katıldığınız için teşekkür ediyorum. Yerel seçimde tekrar Muhtar adayı olmayan arkadaşlara sağlıklı günler diliyorum. Tekrardan aday olan ve seçilecek olan Muhtarlarıma başarılar diler, şimdiden mübarek Ramazan Bayramı’nızı kutlarım” dedi. İlçe kaymakamı Sezgin Üçüncü, tüm mahalle muhtarlarına çalışmalarından dolayı plaket takdim etti
Programa Korkuteli İlçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü ile birlikte İlçe Belediye Başkan vekili Muharrem Akten, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vedat Kılınç, Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özlem Sert, Korkuteli Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Küçükkarasucu ve 58 mahalle muhtarı katıldı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)