
GÖLHİSAR DEVLET HASTANESİ VE BÖLGE HALKI İÇİN İHANET GİBİ KARAR ! ORTOPEDİ VE TARAVMATOLOJİ UZMANI GEÇİCİ GÖREVLE GÖNDERİLDİ !
Bu sabah değerli kardeşim Mehmet Kara'nın bir sosyal medya paylaşımı ile sarsıldım. Paylaşımda Gölhisar Devlet Hastanemizin en önemli branş hekimlerinden Ortopedi ve Travmatoloji doktorumuzun bilgisi ve isteği dışında geçici görevle başka bir vilayete gönderildiğini öğrendim.
Konuyla alakalı yapmış olduğum araştırmalarda hadisenin doğru olduğunu teyit ettirdim.
Hastanemizin en acil ihtiyaçlarından olan ve kısa sürede halkımızın gönlünü fetheden, başarısı kısa sürede çevreye yayılan, binlerce hastaya bakan, yaptığı başarılı ameliyatlarıyla yüzlerce acıyı dindiren, sırada ameliyat olmayı bekleyen randevulu onlarca hastası olan, ayrıca sadece Gölhisarlıların değil bölge halkını çevre hastanelere yorulmaktan kurtaran bu değerli ve başarılı ve ayrıca hastanemizin yegane Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı doktorumuzun bu şekilde hastanemizden gönderilmesinin mantıklı bir açıklaması olamaz diye düşünüyorum.
Elbette ihtiyaç hasıl olmuş olabilir. Benzeri civar ilçe ve merkez hastanelerinde 3 şer 5 şer tane doktor var iken neden ilçe hastanemizin tek olan hekimi bu görev için seçilmiştir ?
Bu bir adaletsizlik değilmi dir?
Neden Gölhisar ve bölge halkı adeta cezalandırılıyor ?
Neden başarı ivmesi her geçen gün artan hastanemizin başarılı hizmetlerinin önüne taş koyuluyor ?
Sadece Gölhisarİlçesine değil geniş bir coğrafyaya hizmet veren hastanemiz için alınan bu kararla on binlerce vatandaş mağdur edilmiştir.
Yıllardır uzman hekim eksikliği ile kıvranan hastanemize ve halkımıza yapılan bu muamele revamıdır ?
İlçemizin idari ve siyasi yöneticilerini harekete geçmeye ve bu haksız uygulamanın bir an önce düzeltilmesini talep ediyoruz.
İnanıyorum ki;
Gölhisar İlçesi sahipsiz değildir ...
2026
Bülent Okunakol'un Şampiyonlar Ligine Galatasaray Neden Puansız Başladı ? Bu Mağlubiyet Kime Yazar ? adlı yazısı Devamı
2026
Bülent Okunakol'un" Terörsüz Türkiye Sürecine " dair düşünce ve görüşlerini içeren yazının 3. bölümüne devam ediyoruz. Devamı
2026
Bülent Okunakol'un İstemeyen Alçak Ve Haindir ! 2 adlı yazısı Devamı
2026
Bülent Okunakol’un İstemeyen Hain ve Alçaktır adlı yazısı Devamı
2026
Bülent Okunakol'un Gölhisar Dosyası 34 Kibyra'da Heyecan Yaratan Bir Keşif Daha adlı yazısı Devamı
2026
Bülent Okunakol’un Büyük İblis Netanyahu’ya Dikkat! Adlı yazısı Devamı
2026
Bülent Okunakol’un Gölhisar Dosyası 33 Terk Edilen Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri için Bir Umut Işığı adlı yazısı Devamı
2026
Bülent Okunakol'un Ne Oldu İnsanlığımız Böyle ? çıkar Düzeni! adlı yazısı Devamı
2026
Bülent Okunakol'un Şehitler Ağlar Gaziler Ağlar ! adlı yaısı Devamı
2026
Bülent Okunakol ‘un Yeni Parti Maalesef Yeni Parti değilmiş! adlı yazısı Devamı
20 Ağustos 2026 perşembe günü Gölhisar Kırkpınar'ın Gözde pehlivanlarını Ağırladı
NNCHABER'in iki köşe yazarı, Hüseyin YILDIZ ve Bülent OKUNAKOL, Gölhisar İlçesinde bir araya gelerek bir söyleşi gerçekleştirdiler.
Gölhisarlı Gurbetçiler Sosyal Medya Grubu, ikinci kez yazar ve gazeteci Bülent Okunakol’u “Yılın Gazetecisi” seçti. Almanya merkezli grubun milyonları bulan takipçileri, Okunakol’un haber ve yorumlarıyla topluma ışık tuttuğunu vurguladı.
İYİ Parti Gölhisar Belediye Başkan adayı Bülent Okunakol, seçim çalışmalarını akşamları yaptığı mahalle toplantıları ile sürdürüyor. Gittiği her yerde halkın teveccühü ile karşılanan Bülent Okunakol, belediyecilik çalışmalarında ekipleri ile Gölhisar'ın gelişmesi ve kalkınması için çalışacaklarını söyledi. Göreve …
Burdur'un Bucak'tan sonra ikinci büyük ilçesi olan Gölhisar ilçesinde Ak parti ve MHP Belediye başkan adaylarını açıklamıştı.
Gölhisar MHP Beledye Başkan adayının NASUH EROĞUZ olduğu sosyal medyada paylaşılmasının ardından MHP Gölhisar Belediye Başkan aday adayı Bülent OKUNAKOL Sosyal medyada açıklamada bulundu.
Yorumlar (0)