
GÖLHİSAR KAYMAKAMI SAYIN EMRE ÇİFÇİ' Yİ MAKAMINDA ZİYARET EDEREK İLÇE GÜNDEMİNİ KONUŞTUK
Yaklaşık 8 ay önce Gölhisar İlçesine atanarak vazifesine başlayan Kaymakam Emre ÇİFÇİ'yi makamında ziyaret ederek ilçe gündemine dair bir sohbet gerçekleştirdik.
Genç, dinamik kaymakamımızı hem yakından tanımak, hem de ilçemize dair ilk izlenimlerini almak isteğiyle kendisiyle samimi bir hasbihalde bulunduk.
İlçe kaymakamımız Sayın Emre Çifçi'nin Gölhisar ile ilgili çok olumlu intibalara sahip olduğunu gördüm.
Çifçi, Gölhisar Halkını gayet sıcakkanlı ve misafirperver bulduğunu belirterek;
" Gölhisar İlçesi bulunduğu coğrafi ve stratejik konumuyla, sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel değerleri yanında, tarımsal ve hayvancılık alanlarında çok geniş potansiyellere ev sahipliği yapıyor " şeklinde ifadelerde bulundu. Kaymakamımız Emre Çiftçi, "ilçemizin mevcut imkanlarını en güzel şekilde geliştirerek, daha etkili bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Bunun için
sahip olduğumuz Kbiyra antik kentimizin az bulunur bir fırsat ve bir nimet olduğunu düşünüyorum.
İnşaallah Kbiyra bizim önceliğimiz olacak. Antik kentimiz için her türlü desteği vereceğiz. İlk etapta Kbiyra karşılama tesislerini bu sezon turizmin hizmetine sunacak, orada ilçemize gelen turizm kafileleri için bir takım hizmet alanları oluşturacağız.
Geçen yıl 40 bine yakın olan ziyaretçi sayısını, bu yıl 100 binlere taşımak arzusundayız." dedi.
Kaymakamımız Sayın Emre Çifçi, konuşmasının devamında;
" İlçemiz Armutlu Parkı, Kapalı Halı Saha ve Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu alanda çok kapsamlı bir proje hazırlığımız var. Önümüzdeki günlerde değerli Gölhisar Halkıyla bu projemizi paylaşacağız." Şeklinde düşüncelerini dile getirdi.
Sayın kaymakamımızla birlikte diğer bazı alanlarda da ilçemiz gündemine dair bazı konularda görüş alışverişinde bulunduk.
Şahsımı samimi bir ortamda ağırlayan, ilçemize hizmet vermenin heyecanını dışarıya yansıtan, genç ve dinamik kaymakamımıza tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.


2025
Bülent Okunakol'un 'Gölhisar Dosyasaı -10- İlçemizin neden bir müzesi yoktur?' adlı köşe yazısı... Devamı
2025
Bülent Okunakol'un Gölhisar Dosyası 9 Gölhisar Caddelerinde tek Yön Oto Park Sorunu ve Armutlu Parkı adlı köşe yazısı Devamı
2025
Bülent Okunakol'un Gölhisar Dosyası 8 Yapraklı Barajına Dair adlı yazısı Devamı
2025
Bülent Okunakol'un Dünden Bugüne Gölhisar dosyası 6 Pancar Kantarının Son Durumu ve Gölhisar Çıraklık Eğitim Merkezi Gerçeği adlı köşe yazısı Devamı
2025
Bülent Okunakol'un Vatan sağ Olsun ! Siz Aslanlarım Sağ Olun Köşe yazısı Devamı
2025
Bülent Okunakol'un 'Yaşanmış öyküler -Şampiyon-' adlı köşe yazısı... Devamı
2025
Bülent Okunakol'un 'Dünden bugüne Gölhisar Dosyası - 5 - Pancar kantarı olayı tartışmaları sürüyor!' adlı köşe yazısı... Devamı
2025
Bülent Okunakol'un 'Dünden bugüne Gölhisar Dosyası - 4 - Pancar kantarı için bir çağrı' adlı köşe yazısı... Devamı
2025
Bülent Okunakol'un 'Dünden bugüne Gölhisar dosyası -3- Pancar kantarı nasıl özelleşti kiraya verildi?' adlı köşe yazısı... Devamı
Gölhisar Kaymakamı Emre Çifçi, Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş ile birlikte, ilçede görev yapan Şehit Himmet Özbilgin’in kardeşi Ali Özbilgin’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
2 Temmuz Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Mardin Dargeçit Kaymakamı Emre Çiftçi, Burdur'un Gölhisar ilçesine kaymakam olarak atandı. Kaymakam Emre Çiftçi kimdir? İşte Emre Çiftçi'nin biyografisi...
Burdur Belediye Meclisi’nin oy çokluğuyla aldığı “İçkili Yer Bölgesi” kararı, kentte siyasetin en sıcak başlıklarından biri olmaya devam ediyor.
Bursa Yenişehir'de kırmızı ışık ihlali yapan avukat sürücü, yüzde 89 kusurlu bulunmasına rağmen serbest bırakıldı. Kazada Serkan Yıldızhan hayatını kaybederken, Hüseyin Şen ağır yaralandı. Oğlu adalet istiyor.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, arıtılmış suyun yarından itibaren şehir şebekesine verileceğini duyurdu. Çeşmelerden artık daha kaliteli su akacak.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, AK Parti İlçe Kongresi’nde yapılan eleştiriler hakkında açıklamalarda bulundu. Hizmet ve sorumluluklarına dikkat çeken Gümüş, gündemdeki tartışmalara net cevaplar verdi.
Yorumlar (0)