
SENİ YARADANA KURBAN OLAYIM !
Her zaman denir ya hani;
" futbol sadece futbol değildir." Diye.
Bunun en güzel örneğini geçtiğim günlerde dünyanın en büyük kulüplerinden olan İspanyol takımı Barcelona' da forma giyen Lamine Yamal, takımının şampiyonluk kutlamaları için otobüs üzerinde şehir turu atarken açtığı Filistin Bayrağıyla tüm dünyanın dikkatlerini üzerine çekerek gösterdi.
Sosyal medya hesabında 22 milyon takipçisi olan Lamine Yamal, bu hareketiyle milyonlarca Müslümanın ve Siyonist İsrail karşıtı insanın takdirini toplayarak yüreklere su serperken helal olsun dedirtti.
Yamal,13 Temmuz 2007'de İspanya'nın Esplugues de Llobregat kentinde doğmuş Faslı bir baba (Mounir Nasraoui) ve Ekvator Gineli bir annenin (Sheila Ebana) çocuğudur. İspanya'da doğup büyümesine rağmen, kökenleri Fas ve Ekvator Ginesi'ne dayanmaktadır. Uyruğu İspanyol olan Yamal, İspanya Milli Futbol Takımı'nda oynuyor.
Şu an dünyanın en başarılı oyuncuları arasında gösterilen 18 yaşında ki süper yıldız, İspanya millî takımını tercih ettiği için Müslümanlar tarafından protesto edilmişti. Şahsen bende aynı tepkiyi göstermiş, yadırgamıştım. Neden Fas Milli Takımını seçmedi diye eleştirmiştim.
Ama şimdi başta İspanya hükümeti ve Başbakanı Sanhcez'in İsrail ve ABD karşıtlığı politikaları, nihayetinde de Yamal'ın son davranışı sonrası yapmış olduğum eleştiriyi geri alıyorum. Kendilerinden özür diliyorum.
Yamal'ın bu cesaret ve iman dolu hareketi sonrası başta İspanya Yahudileri olmak üzere tüm Siyonist Lobiler, işbirlikçiler ve İsrailli Yetkililer O'nu linç etmek için hemen harekete geçmiş gözüküyor.
Lamine Yamal kardeşimizi bu onurlu davranışından dolayı biz Müslümanlar sahip çıkmalı alkışlamalı, desteklemelidir diye düşünüyorum.
Varolasın, çatal yürekli yiğit delikanlı. Milyonların yapamadığını sen tek başına gerçekleştirdin... Sende ki cesaretin keşke onda biri İslâm Ülkelerinin liderlerinde de olaydı !
Seni yetiştiren ananın babanın ellerinden öpüyorum. Tebrik ediyorum. Seni Yaradan'a kurban olayım. Lamine Yamal kardeşim...
Yolun, bahtın açık, nice başarılar senin olsun inşaallah !..
2026
Bülent Okunakol'un Şampiyonlar Ligine Galatasaray Neden Puansız Başladı ? Bu Mağlubiyet Kime Yazar ? adlı yazısı Devamı
2026
Bülent Okunakol'un" Terörsüz Türkiye Sürecine " dair düşünce ve görüşlerini içeren yazının 3. bölümüne devam ediyoruz. Devamı
2026
Bülent Okunakol'un İstemeyen Alçak Ve Haindir ! 2 adlı yazısı Devamı
2026
Bülent Okunakol’un İstemeyen Hain ve Alçaktır adlı yazısı Devamı
2026
Bülent Okunakol'un Gölhisar Dosyası 34 Kibyra'da Heyecan Yaratan Bir Keşif Daha adlı yazısı Devamı
2026
Bülent Okunakol’un Büyük İblis Netanyahu’ya Dikkat! Adlı yazısı Devamı
2026
Bülent Okunakol’un Gölhisar Dosyası 33 Terk Edilen Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri için Bir Umut Işığı adlı yazısı Devamı
2026
Bülent Okunakol'un Ne Oldu İnsanlığımız Böyle ? çıkar Düzeni! adlı yazısı Devamı
2026
Bülent Okunakol'un Şehitler Ağlar Gaziler Ağlar ! adlı yaısı Devamı
2026
Bülent Okunakol ‘un Yeni Parti Maalesef Yeni Parti değilmiş! adlı yazısı Devamı
20 Ağustos 2026 perşembe günü Gölhisar Kırkpınar'ın Gözde pehlivanlarını Ağırladı
NNCHABER'in iki köşe yazarı, Hüseyin YILDIZ ve Bülent OKUNAKOL, Gölhisar İlçesinde bir araya gelerek bir söyleşi gerçekleştirdiler.
Gölhisarlı Gurbetçiler Sosyal Medya Grubu, ikinci kez yazar ve gazeteci Bülent Okunakol’u “Yılın Gazetecisi” seçti. Almanya merkezli grubun milyonları bulan takipçileri, Okunakol’un haber ve yorumlarıyla topluma ışık tuttuğunu vurguladı.
İYİ Parti Gölhisar Belediye Başkan adayı Bülent Okunakol, seçim çalışmalarını akşamları yaptığı mahalle toplantıları ile sürdürüyor. Gittiği her yerde halkın teveccühü ile karşılanan Bülent Okunakol, belediyecilik çalışmalarında ekipleri ile Gölhisar'ın gelişmesi ve kalkınması için çalışacaklarını söyledi. Göreve …
Burdur'un Bucak'tan sonra ikinci büyük ilçesi olan Gölhisar ilçesinde Ak parti ve MHP Belediye başkan adaylarını açıklamıştı.
Gölhisar MHP Beledye Başkan adayının NASUH EROĞUZ olduğu sosyal medyada paylaşılmasının ardından MHP Gölhisar Belediye Başkan aday adayı Bülent OKUNAKOL Sosyal medyada açıklamada bulundu.
Yorumlar (0)