İlknur Cansu Koplay

Thetahealing® Nedir?

İlknur Cansu Koplay'ın 'Thetahealing® Nedir?' adlı köşe yazısı

İlknur Cansu Koplay

>Uzun süredir Uluslararası Eğitmeni ve Uygulayıcısı olduğum Thetahealing tekniği hayatınızdaki hastalıkların, rahatsızlıkların ve olumsuz giden döngülerin Theta frekansında iyileşmesini ve dönüşmesini sağlayan bir tekniktir

=>Hayatımız, beyin ya da zihin denen bir süper bilgisayar tarafından düzenlenmektedir. Bu süper bilgisayar, yaşamdan verileri toplayarak, geçmiş bilgileri ile birleştirerek, öğrenerek, deneyimleyerek bizi hedeflerimize ulaştırmaya çalışırken, bilinçli zihin ve bilinçaltı zihin denen iki kısma ayrılır. Bilinçli zihin, bildiğimizi bildiğimiz; bilinçaltı zihin ise bildiğimizin farkında olmadığımız durumlarla doludur.

=>Bu süper bilgisayar; hayatta karşılaştığı durumlar, fırsatlar ve seçenekler söz konusu olduğunda, karar mekanizmasını çalıştırırken, bu iki bilgiyi beraber kullanır. Hatta daha fazla bilinçaltı malzemesini kullanır. Bu sebeple, istediğimiz hayatla yaşadığımız hayat birbirinden uzak görünebilir ve bazen “başımıza gelen” deneyimlerin, neden bizim başımıza geldiğini anlamakta ya da mana vermekte zorluk çekeriz.

=>Günümüzde, bu hızla akan zaman içinde, hayat yolumuzda ve hayat amacımızda ilerlememizi engelleyen, genetikten ya da başka zamanlardan ya da çevre etkilerinden gelen kısıtlamaların, zorlanmaların, blokajların etkisinden, kolayca kurtulmamızı sağlayan; hızlı, etkili, verimli bir iyileştirici tekniklerdendir Thetahealing ve tam da bu yeni zamana uygundur.

=>Kuantum fiziği ve mekaniğini, gözlemi, imgelemeyi, hayal gücünü, duaların gücünü, sözcüklerin gücünü kullanır. Daha iyi, daha sağlıklı, daha odaklanmış, daha verimli, daha mutlu, daha neşeli bireyler ve dolayısıyla toplumlar yaratmak için çalışan hem zihinsel hem de spiritüel bir tekniktir.

=>Thetahealing® tekniği, artık bize hizmet etmeyen ve ihtiyacımız olmayan blokajlarımızı anda dönüştürdüğümüz meditasyona dayalı bir yöntemdir. Geçmiş deneyimlerimizin bizde yarattığı olumsuz durumları, engelleri, blokajları hızlıca yapılandırır. Kendi istediğimiz hayatı kurabilmemize yardımcı olur

Thetahealing seminerlerine katıldığınızda, öncelikle beyninizi “theta” durumuna getirmeyi öğrenirsiniz. Bu meditasyon ile istediğiniz her yerde ve her zamanda bilinçli zihin ile bilinçaltı zihne ulaşıp, değişikleri yaratabileceğiniz bir araca sahip olursunuz. Ruhsal ve zihinsel yetenekleriniz artar, sezgileriniz kuvvetlenir.

Hayatımız inançlarımız tarafından şekillendirilir. Bir şey inanç haline geldiğinde, artık onu sorgulamaz ve “Bu zaten böyledir” deriz. Daha sonra düşüncelerimiz hep bu inancı destekleyici ve doğrulayıcı şekilde gelişir. Eğer inandığımız şey hüzün, acı, öfke, korku dolu ise, düşüncelerimiz ve tabii hislerimiz de bu doğrultuda olur.

Thetahealing seminerlerinde, bu inançları kinesiyoloji testleri ile kontrol edip bulmayı ve değiştirmeyi de öğreniriz. Hissini bilmediğimiz ya da herhangi bir sebeple geçmişte reddedilmiş bir duygu ya da enerjiyi bedene tanıtmayı ve kullanmayı öğreniriz. Sezgisel taramalar yapmayı, şifa çalışmaları yapmayı öğreniriz. Kısıtlayıcı bir inancın “kök inancını” bulmak için kazma yapmayı ve kısıtlamaları kaldırmayı öğreniriz. Sezgisel yeteneklerimizi ortaya çıkarmayı ve geliştirmeyi öğreniriz. İstediklerimizi hayatımızda nasıl tezahür ettireceğimizi öğreniriz. Hayatımızdaki zorlayıcı ve kısıtlayıcı durumları aşmak için evrenin yasalarını nasıl kullanacağımızı, olumsuz enerji etkilerini nasıl temizleyeceğimizi ve zihnimizi nasıl programlayacağımızı öğreniriz. Varoluşun tüm ilahi güçlerinden sorularımıza cevap almayı ve destek almayı öğreniriz.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlknur Cansu Koplay Diğer Yazıları

11
NİSAN

2022

Pelvik Taban Rehabilitasyonu

İlknur Cansu Koplay'ın 'Pelvik Taban Rehabilitasyonu' adlı köşe yazısı Devamı

28
MART

2022

Thetahealing® Nedir?

İlknur Cansu Koplay'ın 'Thetahealing® Nedir?' adlı köşe yazısı Devamı

06
MART

2022

Tetik nokta nedir?

İlknur Cansu Koplay'ın 'Tetik nokta nedir?' adlı köşe yazısı Devamı

08
ŞUBAT

2022

Manuel Terapi

İlknur Cansu Koplay'ın 'Manuel Terapi' adlı köşe yazısı Devamı

27
OCAK

2022

Fizyoterapi Nedir ?

İlknur Cansu Koplay'ın 'Fizyoterapi Nedir ?' adlı köşe yazısı Devamı

İlgili Haberler

Ereğli'de çarptığı bisikletlinin hayatını kaybetmesine sebep olan sürücü kaçtı
3. Sayfa

Ereğli'de çarptığı bisikletlinin hayatını kaybetmesine sebep olan sürücü kaçtı

Konya’nın Ereğli ilçesinde kamyonun çarptığı bisikletli hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kaza sonrası olay yerinde bisiklet sürücüsünden geriye evine aldığı ekmekler kaldı. Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Lipton Türkiye'de çay hasadı başladı
Bölgesel

Lipton Türkiye'de çay hasadı başladı

Dünyadaki çay uzmanlığını Doğu Karadeniz’de yetişen Türk çayı ile buluşturan Lipton Türkiye, 2024 yaş çay sezonu için kollarını sıvadı.

Kalp sağlığı hakkında doğru sanılan 7 hatalı bilgi
Sağlık

Kalp sağlığı hakkında doğru sanılan 7 hatalı bilgi

Kardiyovasküler hastalıklar dünya çapında önde gelen ölüm nedeni olmaya devam ediyor ve günümüzde tüm küresel ölümlerin yaklaşık 1/3’ünü oluşturuyor.

Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne sebep olan sürücü tutuklandı
3. Sayfa

Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne sebep olan sürücü tutuklandı

Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü tutuklandı. Şoförün ifadesinde, "Kadının yola düştüğünü görmedim" dediği öğrenildi.

TÜSÜF salon futbolu bölgesel lig müsabakaları sona erdi
Bölgesel

TÜSÜF salon futbolu bölgesel lig müsabakaları sona erdi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Futbol Takımının da yer aldığı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları sona erdi.

Göztepe, Giresunspor Çotanak Stadyumu’nda karşılaşak
Spor

Göztepe, Giresunspor Çotanak Stadyumu’nda karşılaşak

Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında yarın Giresunspor’a konuk olacak. Çotanak Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak.