Merinos Halı'da %50'ye Varan İndirimler! 3 Günlük Dev Kampanya!

Merinos Halı, Burdur Bucak'ta %50'ye varan indirimler içeren dev bir kampanya başlattı. Kilimler 600 TL, kesme yolluklar 700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 4 metrekare halılar 1800 TL, 6 metrekare halılar 4500 TL'den başlıyor. Kampanya 3 gün boyunca devam edecek.

Merinos Halı'da %50'ye Varan İndirimler! 3 Günlük Dev Kampanya!

Merinos Halı'dan Burdur Bucak'a Dev Kampanya Fırsatı!

Burdur Bucak'ta hizmet veren halı sektöründe en çok çeşit ve markayı bulabileceğiniz Merinos Halı, %50'ye varan indirimler içeren dev bir kampanya başlattı. Yoğun talep gören ilk kampanyanın ardından ikinci kez düzenlenen bu kampanyada kilimler 600 TL, kesme yolluklar ise 700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

4 metrekare halılar da kampanyadan nasibini alıyor. Normalde 3600 TL olan 4 metrekarelik halılar, fırsat günlerine özel 1800 TL'ye düşüyor. Tek kalan 4 metrekarelik ürünler ise 2300 TL'ye satılıyor. Yeni sezon 4 metrekarelik halılar ise 3000 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

İpek viskon tarzı halılar da 10-15 markaya kadar geniş bir yelpazede sunuluyor. Dekoratif ürünlerde ise bukle tarzından İskandinav tarzındaki halılar 2500 TL'ye, kilimler ise 650 TL'ye satılıyor.

6 metrekarelik halılar da kampanya kapsamında. Bahariye Koyunlu Kreasyon, Karmen Enti gibi birçok markayı içeren 6 metrekarelik halılar 4500 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. İpek viskon tarzı 6 metrekarelik halılar ise 11.000 TL'den 7000 TL'ye düşüyor.

Kesme yolluklar da kampanyadan nasibini alıyor. filoş iplik karışımı olan kesme yollukların metrekare fiyatı 1200 TL'den 800 TL'ye düşüyor. Bukle tarzı kilimlerin metrekare fiyatı ise 1200 TL'den 750 TL'ye iniyor.

Kampanya 3 gün boyunca devam edecek ve cumartesi günü sona erecek. Merinos Halı, bu muhteşem fiyatlardan yararlanmak için tüm Burdur Bucak halkını mağazalarına davet ediyor.

Adres: Yeni Mah. Süleyman Demirel bulvarı numara 29 Bucak ( Köken Züccaciye yanı )

Merinos Halı'da %50'ye Varan İndirimler! 3 Günlük Dev Kampanya!Merinos Halı'da %50'ye Varan İndirimler! 3 Günlük Dev Kampanya!Merinos Halı'da %50'ye Varan İndirimler! 3 Günlük Dev Kampanya!Merinos Halı'da %50'ye Varan İndirimler! 3 Günlük Dev Kampanya!Merinos Halı'da %50'ye Varan İndirimler! 3 Günlük Dev Kampanya!Merinos Halı'da %50'ye Varan İndirimler! 3 Günlük Dev Kampanya!Merinos Halı'da %50'ye Varan İndirimler! 3 Günlük Dev Kampanya!Merinos Halı'da %50'ye Varan İndirimler! 3 Günlük Dev Kampanya!Merinos Halı'da %50'ye Varan İndirimler! 3 Günlük Dev Kampanya!Merinos Halı'da %50'ye Varan İndirimler! 3 Günlük Dev Kampanya!Merinos Halı'da %50'ye Varan İndirimler! 3 Günlük Dev Kampanya!Merinos Halı'da %50'ye Varan İndirimler! 3 Günlük Dev Kampanya!Merinos Halı'da %50'ye Varan İndirimler! 3 Günlük Dev Kampanya!Merinos Halı'da %50'ye Varan İndirimler! 3 Günlük Dev Kampanya!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENDİM
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Mehmet Erdemoğlu ölümünün 17. yılında mezarı başında anıldı
Bölgesel

Mehmet Erdemoğlu ölümünün 17. yılında mezarı başında anıldı

Merinos Halı kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu, ölümünün 17. yılında mezarı başında ailesi, yakınları, çalışanları ve vatandaşların katılımı ile Kur’an-ı Kerim okunarak anıldı.

Diyetisyen Hasan Şen'de dev kampanya! Yüzde 25 indirim sizi bekliyor
Tanıtım

Diyetisyen Hasan Şen'de dev kampanya! Yüzde 25 indirim sizi bekliyor

Diyetisyen Hasan Şen, yaz yaklaşırken bölgesel ve bütünsel incelmede kullanılabilen EMS, Andulasyon Terapi Sistemi ve Lenf Drenaj gibi yöntemlerde %25 indirim sunuyor. Ücretsiz deneme seansı ve ön görüşme için hemen randevu alın!

 Bucak'ta Dev Fırsat Günü! Buhara Home'da Altın Kazanma Şansı
Tanıtım

Bucak'ta Dev Fırsat Günü! Buhara Home'da Altın Kazanma Şansı

Buhara Home, 18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Bucak'ta dev bir fırsat günü düzenliyor. Her 500 TL'lik alışverişe 1 çekiliş hakkı kazanarak canlı yayında altın kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Başkan Ümit Alagöz'den, bayram jesti! Akaryakıtta indirim yaptı
Bölgesel

Başkan Ümit Alagöz'den, bayram jesti! Akaryakıtta indirim yaptı

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlara bayram jesti yaptı. Başkan Ümit Alagöz, belediye akaryakıt istasyonlarında akaryakıta indirim yaptı.

Sedef Butik İç Giyim'de Bayrama Özel İndirimler!
Tanıtım

Sedef Butik İç Giyim'de Bayrama Özel İndirimler!

Burdur Bucak'ta hizmet veren Sedef Butik İç Giyim, bayrama özel indirimlerle sizlere ürünlerini sunuyor. Sedef Butik İç Giyim'de bu bayram kampanyasını kaçırmayın....

Ramazan ayının gözdesi: Kakule
Sağlık

Ramazan ayının gözdesi: Kakule

Ramazan ayının üç temel problemi olan ağız kokusu, sindirim problemleri ve halsizliği önleyen bitki kakule, Ramazan’da aktarların gözdesi oldu.