Masa Tenisi branşında düzenlenen turnuvaya; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Erkek Personel Masa Tenisi Takımı, Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü, Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Nevşehir Belediyesi ve Kapadokya Alan Başkanlığı olmak üzere 6 takım katıldı. Lig usulünde düzenlenen turnuvada Mustafa Büyükkurutlu, Gökmen Özdil, Mahmut Musa Yıldız ve Zinnur Durmuş’tan oluşan NEVÜ Erkek Personel Masa Tenisi Takımı, çıktığı 5 müsabakada tüm rakiplerini aynı skorla 3-0 mağlup ederek İl birincisi oldu. NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları bünyesinde düzenlediği müsabakalarda İl birincisi olan NEVÜ Erkek Personel Masa Tenisi Takımı’nı tebrik etti.
Rektör Aktekin ayrıca 18-22 Ekim tarihleri arasında Kırşehir’de düzenlenecek Bölgesel Grup Müsabakalarında NEVÜ’yü ve Nevşehir’i temsil ederek Türkiye Şampiyonası için mücadele edecek olan NEVÜ Erkek Personel Masa Tenisi Takımı’na başarılar diledi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)