2 kırmızı kartlı maçta Burdur MAKÜSpor, Sarayönü ile berabere kaldı

Bölgesel Amatör Lig’deki Burdur Maküspor, evinde 9 kişi ile tamamladığı müsabakada Sarayönü Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Lig’deki Burdur Maküspor, evinde 9 kişi ile tamamladığı müsabakada Sarayönü Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Lig 8’inci grupta Burdur'u temsil eden Maküspor ligin 11. haftasında kendi evinde Sarayönü Belediyespor’u konuk etti.

Gazi Atatürk stadında oynanan karşılaşmayı Berk Sipahi, Fatma Özlem Tursun, Osman Öztekin ve Tolgahan Kayadan hakem dörtlüsü yönetti.

Burdur Maküspor, etkili oynadığı müsabakanın ilk yarısını 38. dakikada Nurullah Aslan’ın attığı golle 1-0 önde kapattı.

Müsabakanın ikinci yarısı büyük heyecana sahne oldu. Dakika 63’te deplasman ekibi Sarayönü Belediyespor Enes Subaşı’nın attığı golle skoru 1-1’e getirdi. 85. dakikada Sarayönü Belediyespor Uğur Ahmet Özder’in attığı golle deplasmanda 1-2 öne geçti. Golün ardından hakeme itirazlarda bulunan Burdur Maküsporlu Alper Süren 87. dakikada itirazdan ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan temsilcimiz 90+7’de Zeki Akkoyun ile skoru 2-2’ye getirdi. Müsabakanın yine uzatma dakikalarında Burdur Maküspor kalecisi Murat Doksal ile Sarayönü Belediyespor’dan Oğuzhan Büyük kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Burdur Maküspor’un 9 kişi tamamladığı müsabakada başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma 2-2’lik eşitlikle tamamlandı.

Burdur Maküspor, bu sonuçla haftayı 20 puanla 5. sırada kapattı.

Burdur Maküspor, gelecek hafta deplasmanda Keçiborlu Belediyespor’a konuk olacak.

MUHAMMET FATİH BAŞCI / burduryenigün

MAKÜSporBölgesel Amatör LigSarayönü BelediyesporTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.