Bucak'ta tarla günü etkinliği!

Bucak Ziraat Odası Başkanlığı, tarımsal gelişmeleri desteklemek amacıyla MAY Tohum ile birlikte mısır tarla günü düzenledi. Etkinlikte, MAYSİLAJPRO çeşidi hakkında bilgi verildi.

Bucak Ziraat Odası Başkanlığı, tarımsal gelişmeleri desteklemek amacıyla MAY Tohum ile birlikte mısır tarla günü düzenledi. Etkinlikte, MAYSİLAJPRO çeşidi hakkında bilgi verildi.

Bucak'ta mısır tarla günü düzenlendi

Bucak Ziraat Odası Başkanlığı, tarımsal gelişmeleri desteklemek amacıyla MAY Tohum ile birlikte mısır tarla günü düzenledi.

Etkinlik, Ürkütlü Köyü'nde Ahmet Akgül'ün arazisinde yapıldı. MAY Tohum Bölge Müdürü Ziraat Mühendisi Hüseyin Ali Bereket ve Bekir Emre Hekimoğlu, MAYSİLAJPRO çeşidi hakkında bilgi verdi.

Tohumun yüksek hasat verimi, yüksek nişasta oranı ve yüksek lif sindirilebilirliğine sahip olduğu belirtildi.

Bucak Ziraat Odası Tarım Danışmanı Ziraat Mühendisleri, mısır çeşidi demonstrasyon çalışmalarını ve kontrolleri bölge koşullarına adaptasyonu, suyu etkin kullanımı, yüksek verimliliği ve kalitesi, stabilite özellikleri ve parametreler arasındaki ilişkileri belirlemek amacıyla raporladı.

Etkinliğe Bucak İlçe Tarım Müdürü İrfan Samur, MAY Tohum Ziraat Mühendisleri, yenilikçi önder çiftçiler ve Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel katıldı.

Ziraat Odası Başkanı: "Tarımın gelişimi için her zaman sahada olacağız"

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, yaptığı açıklamada, "İlçemizde mısır çeşitlerinin bölgeye uyumlu olanların tespiti ve gelişimi çiftçilerimiz ile iş birliği içerisinde olup 2023 üretim sezonu çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda MAY tohum ve Bucak Ziraat odasının birlikte düzenlediği mısır tarla günü düzenledik. Etkinliğe katılan tüm çiftçilerimize teşekkür ediyoruz. Tarımın gelişimi için her zaman sahada olacağız" dedi.

Bucak tarla günüBucak Ziraat Odası BaşkanlığıBilal ÖzelTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.