Antalya / Kepez

Antalya Kepez'e bir yatırım daha

Antalya Valisi Ersin Yazıcı'ya teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Başkan Tütüncü, "Gençlerimiz için, ilçemiz için nice devlet yatırımlarını birlikte beraberce buraya getiriyoruz." dedi.

Antalya Kepez'e bir yatırım daha

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Gençlerimize bilimde, kültürde, sanatta katkı sağlayacak nice güzel yepyeni tesisleri şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz. Çünkü biz gençlerin belediyesiyiz. Gençlerimizi çok seviyoruz. Gençlerimize yönelik yatırımlara da çok sevdiğimiz gençlerimiz için devam ediyoruz."dedi.

Ayten Çağıran Çok Programlı Meslek Lisesi Spor Salonu'nun temeli törenle atıldı. Törene Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Açılış Töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçen yıl Cumhuriyet Bayramında bir kütüphane ve bir spor salonu yapma sözü verdiklerini hatırlatarak, söz verdikleri kütüphanenin yapımına başlandığını, bugünde spor salonunun temelini atıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı'ya teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Başkan Tütüncü, "Gençlerimiz için, ilçemiz için nice devlet yatırımlarını birlikte beraberce buraya getiriyoruz." dedi.

GENÇLERİMİZİN BAŞARISI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR

Ayten Çağıran Çok Programlı Meslek Lisesi Spor Salonunun Antalya'ya bu yıl kazandırılacak 5 spor salonundan ilki olduğunu belirten Başkan Tütüncü, açılan her spor salonunun gençlere çok önemli katkılar sunduğunu söyledi. Özellikle son yıllarda Futsol başta olmak üzere gençlerin spor başarılarını görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Tütüncü, "İşte bu başarıları ilçemize yeni yeni kazandırdığımız spor salonlarına borçluyuz. Görev süremizde belediyemiz, Gençlik Spor Bakanlığımız işbirliğiyle ondan fazla spor salonunu Kepez'e sevgili gençlerimize kazandırdık. Bu salonlarda değişik spor branşlarında kendini geliştiren gençlerimizin şehrimize getirdiği her madalya da göğsümüzü kabartıyor. Gençlerimize bilimde, kültürde, sanatta katkı sağlayacak nice güzel yepyeni tesisleri şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz. Çünkü biz gençlerin belediyesiyiz. Gençlerimizi çok seviyoruz. Bu yatırımlara da çok sevdiğimiz gençlerimiz için devam ediyoruz. "diye konuştu.

19 MAYIS GENÇLERİMİZE ARMAĞAN

Her yıl 19 Mayıs 1919'un seneyi devriyesinde gençlere yönelik bir hizmetin ilk adımını attıklarını belirten Başkan Tütüncü, "Çünkü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kurtuluş mücadelesinin ilk meşalesinin yakıldığı tarih 19 Mayıs'ı gençlerin bir bayramı olarak, gençlere armağan etti. 'Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz!' dediği sözün muhatabı gençlerse, her 19 Mayıs'ta Kepez Belediyesi gençlere büyük bir eserin, nitelikli bir tesisin müjdesini vermek mecburiyetindedir. "dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gençler için geçen yıl Türkiye'nin en büyük kütüphanelerinden biri olan Antalya Kütüphanesinin temelinin de atıldığını sözlerine ekledi.

100 YAŞINDA KÖKLÜ BİR DEVLETİZ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. Yılını kutlayan Başka Tütüncü, "Türkiye Cumhuriyeti Devletin bu yıl 100. Yaşını kutlayacak. 100 yaşında köklü bir devletiz. Binlerce yıllık medeniyet birikimimiz var. Türkiye Cumhuriyeti Devletini bu topraklarda ilelebet yaşatma ve var etme idealimiz var. İşte 19 Mayıs bütün bu ideallerin, bu ülkülerin, bu hedeflerin tekrar en yüksek perdeden ifade edileceği bir dönem... Gençlerimizin 19 Mayıs Bayramını, milletimizin de milli egemenliğini, bağımsızlığını kutluyorum. "diye konuştu.

Antalya Kepez'e bir yatırım dahaAntalya Kepez'e bir yatırım daha

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Tütüncü’den çalışanlarına müjde var
Bölgesel

Tütüncü’den çalışanlarına müjde var

İşçilerinin alın teri kurumadan hakkını vermeyi prensip edinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 15 yıldır omuz omuza yürüdüğü belediye işçilerini giderayak bir kez daha sevindirdi.

Kepezli güreşçi milli takıma seçildi
Spor

Kepezli güreşçi milli takıma seçildi

Okullararası Türkiye Şampiyonu Kepezli Osman Ege Özdemir, Avrupa şampiyonası seçmesi niteliğindeki Uluslararası Zafer Şampiyonası öncesi milli takıma seçildi

Yeni Osmanlı Yörükleri istedi Tütüncü yaptı
Yerel Yönetim

Yeni Osmanlı Yörükleri istedi Tütüncü yaptı

Kepez Belediyesi, Başköy Mahallesi’nde, yapı ömrünü tamamlayan hizmet binasının yerine, her kesimin taleplerini karşılayacak modern bir bina inşa etti.

 Kepez’de yılda bin basketbolcu
Spor

Kepez’de yılda bin basketbolcu

Yaz ve kış okullarında bine yakın basketbolcu adayına dokunan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, yetiştirdiği sporcularıyla 18 takımıyla maçlar yapıyor

Kepezspor’da motivasyon tam gaz
Bölgesel

Kepezspor’da motivasyon tam gaz

Branş sorumlu antrenörleri ile toplantı yapan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, devam eden liglere ve yeni play-off’lar öncesi sporcularını motive etti.

Kepezli güreşçiye bronz madalyayla döndü
Spor

Kepezli güreşçiye bronz madalyayla döndü

Kepez Belediyesi Spor Kulübü altyapısından yetişen Osman Ege Özdemir, Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında bronz madalya kazandı.