Antalya / Kepez

Kepez Belediyesi ve UCİM'den ortak proje

Kepez Belediyesi, öğrencilere yönelik temel hedefin çocuğun güvenliği ve çocuğun özgür iradesine saygı duyulması hususunda etkinlik düzenlendi.

Kepez Belediyesi ve UCİM'den ortak proje

Kepez Belediyesi Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevleri’ndeki öğrencilere yönelik temel hedefin çocuğun güvenliği ve çocuğun özgür iradesine saygı duyulması konulu bir etkinlik düzenlendi.
Kepez Belediyesi ve UCİM işbirliğiyle, anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Kepez Belediyesi’nin Nasrettin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevleri’ndeki öğrencilere yönelik temel hedefin çocuğun güvenliği ve çocuğun özgür iradesine saygı duyulması konulu bir etkinlik düzenlendi. Dokumapark’ın farklı alanlarında gerçekleşen etkinlikte çocuklar hem eğlendiler, hem de eğlenirken öğrendiler. Kreş öğrencileri ilk önce Dokumapark’taki Bilim Merkezi’nin konferans salonunda düzenlenen animasyonlu sunuma katıldı. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Özkan’ın sunumuyla, çocuklar daha güvenli bir hayata karşı bilgilendirildiler. Sunumun ardından çocuklar, Bilim Merkezi Atölyesinde ‘Güvenlik Ağım’ konulu resim çalışmasına ve ardından da Orman Kütüphanesi’ndeki spor etkinliğine katıldılar.

Kepez Belediyesi ve UCİM'den ortak projeKepez Belediyesi ve UCİM'den ortak projeKepez Belediyesi ve UCİM'den ortak projeKepez Belediyesi ve UCİM'den ortak projeKepez Belediyesi ve UCİM'den ortak projeKepez Belediyesi ve UCİM'den ortak proje

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Tütüncü’den çalışanlarına müjde var
Bölgesel

Tütüncü’den çalışanlarına müjde var

İşçilerinin alın teri kurumadan hakkını vermeyi prensip edinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 15 yıldır omuz omuza yürüdüğü belediye işçilerini giderayak bir kez daha sevindirdi.

Kepezli güreşçi milli takıma seçildi
Spor

Kepezli güreşçi milli takıma seçildi

Okullararası Türkiye Şampiyonu Kepezli Osman Ege Özdemir, Avrupa şampiyonası seçmesi niteliğindeki Uluslararası Zafer Şampiyonası öncesi milli takıma seçildi

Yeni Osmanlı Yörükleri istedi Tütüncü yaptı
Yerel Yönetim

Yeni Osmanlı Yörükleri istedi Tütüncü yaptı

Kepez Belediyesi, Başköy Mahallesi’nde, yapı ömrünü tamamlayan hizmet binasının yerine, her kesimin taleplerini karşılayacak modern bir bina inşa etti.

 Kepez’de yılda bin basketbolcu
Spor

Kepez’de yılda bin basketbolcu

Yaz ve kış okullarında bine yakın basketbolcu adayına dokunan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, yetiştirdiği sporcularıyla 18 takımıyla maçlar yapıyor

Kepezspor’da motivasyon tam gaz
Bölgesel

Kepezspor’da motivasyon tam gaz

Branş sorumlu antrenörleri ile toplantı yapan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, devam eden liglere ve yeni play-off’lar öncesi sporcularını motive etti.

Kepezli güreşçiye bronz madalyayla döndü
Spor

Kepezli güreşçiye bronz madalyayla döndü

Kepez Belediyesi Spor Kulübü altyapısından yetişen Osman Ege Özdemir, Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında bronz madalya kazandı.