Antalya / Kepez

Kepezspor kazandı yüzleri güldürdü

Kepez Belediyespor, sahasında ağırladığı Bergama'yı yenerek, 14 puanla 3'üncü sıraya yerleşti.

Kepezspor kazandı yüzleri güldürdü

Sahasında ağırladığı Bergama’yı 2 gol ile geçen Kepez Belediyespor, 14 puanla 3’üncü sıraya yükseldi
TFF 3’üncü Lig temsilcisi Kepez Belediyespor, Bergama Belediyespor maçını 2-0 kazandı. Hasan Doğan Stadı’nda oynanan karşılaşmanın gollerini, dakika 25’de Berat Eyüpoğlu ile dakika 37’de Kaan Türkmen’in kaydetti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal ve Onursal Başkan Mustafa Yılmaz’ın izlediği maç, Bartın’ın Amasra ilçesinde yaşanan maden faciasında yaşamını yitirenlere 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı. Sezon başından bu yana sahasında yenilgi yüzü görmeyen Kepez Belediyespor, son düdük çaldığında tribüne davet eden taraftarlarına üçlü çektirdi. Haftaya lider Güneş Holding Çankaya Futbol Kulübü’ne konuk olacak olan Kepezliler, bu maçı da kazanmasıyla play-off hedefinde rahatlayacak.


Kepezspor kazandı yüzleri güldürdüKepezspor kazandı yüzleri güldürdüKepezspor kazandı yüzleri güldürdüKepezspor kazandı yüzleri güldürdü

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Duygulandıran anlar; Depremzede çocuklar için sahaya attılar
Spor

Duygulandıran anlar; Depremzede çocuklar için sahaya attılar

Antalya’da Kepezspor ile Siirt İl Özel İdaresi Spor karşılaşmasında taraftarlar deprem bölgesindeki çocuklara gönderilmek üzere sahaya oyuncak attı.

Lider Kepezspor 4 futbolcuyu kadrosuna kattı
Spor

Lider Kepezspor 4 futbolcuyu kadrosuna kattı

Türkiye 3. Lig 3. Grup lideri Kepezspor ara transfer döneminde 4 futbolcuyu kadrosuna kattı.

Bucaklı Hemşehrimiz Alperen Emir Dikmen Antalyaspor'da
Spor

Bucaklı Hemşehrimiz Alperen Emir Dikmen Antalyaspor'da

18 Yaşındaki ön libero 6 numara mevkiinde oynayan Bucaklı Hemşehrimiz Alperen Emir Dikmen, Spor Toto Süper Lig Ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor ile profesyonel sözleşmeyi imzaladı.

Kepezspor'dan depremzedeleri duygulandıran karşılaşma
Spor

Kepezspor'dan depremzedeleri duygulandıran karşılaşma

Kepez Belediyespor- Siirt İl Özel İdaresi Spor karşılaşmasında deprem bölgesindeki çocuklara gönderilmek üzere sahaya oyuncak atıldı. Futbolcular karşılaşma öncesindeki seremoniye depremzede çocuklar ile beraber çıktı.

Kepez lider döndü
Spor

Kepez lider döndü

Merkür Holding Erbaaspor ile golsüz berabere kalan Kepez zirvede kalmaya devam ediyor.

Kepez Belediyespor'a ödül yağdı
Spor

Kepez Belediyespor'a ödül yağdı

Marka Futbol Dergisi'nin bu sezon seçtiği futbolun en iyilerinde, Teknik Direktör Şakir Filiz en iyi seçilirken 8 oyuncusu da değerli kadrolarda yer aldı