Antalya / Kepez

Kepez'de eller onlar için semaya açıldı

Antalya Kepez Belediyesi tarafından, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için Kur’an- Kerim ve Mevlid tilaveti yapıldı.

Kepez'de eller onlar için semaya açıldı

Antalya Kepez Belediyesi tarafından, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için Kur’an- Kerim ve Mevlid tilaveti yapıldı. Çelebi Sultan Mehmed Camii'nde eller semaya depremde hayatını kaybedenler için açıldı.
Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketinde Antalya Kepez Belediyesi, hayatını kaybedenleri unutmadı. Kepez Belediyesi tarafından, Çelebi Sultan Mehmed Camii'nde Kur’an-ı Kerim ve Mevlid tilaveti yapıldı. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için ikindi namazını müteakip okunan duaya; AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kur’an-ı Kerim ve Mevlid tilavetinin ardından misafirlere yemek ikramında bulunuldu. Yemekte konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Allah hepinizden gani gani razı olsun. Rabbim bir daha vatanımıza, milletimize böyle acılar yaşatmasın. Deprem boyunca hemşehrilerimizin deprem bölgesindeki kardeşlerimizle gönüllerini birleştirmeleri, geniş gönüllülükleri ve ortaya koydukları yardımlaşma duygularına, estirdikleri dayanışma rüzgarına Allah razı olsun diyorum" dedi.

Kepez'de eller onlar için semaya açıldıKepez'de eller onlar için semaya açıldıKepez'de eller onlar için semaya açıldıKepez'de eller onlar için semaya açıldıKepez'de eller onlar için semaya açıldı

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Tütüncü’den çalışanlarına müjde var
Bölgesel

Tütüncü’den çalışanlarına müjde var

İşçilerinin alın teri kurumadan hakkını vermeyi prensip edinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 15 yıldır omuz omuza yürüdüğü belediye işçilerini giderayak bir kez daha sevindirdi.

Kepezli güreşçi milli takıma seçildi
Spor

Kepezli güreşçi milli takıma seçildi

Okullararası Türkiye Şampiyonu Kepezli Osman Ege Özdemir, Avrupa şampiyonası seçmesi niteliğindeki Uluslararası Zafer Şampiyonası öncesi milli takıma seçildi

Yeni Osmanlı Yörükleri istedi Tütüncü yaptı
Yerel Yönetim

Yeni Osmanlı Yörükleri istedi Tütüncü yaptı

Kepez Belediyesi, Başköy Mahallesi’nde, yapı ömrünü tamamlayan hizmet binasının yerine, her kesimin taleplerini karşılayacak modern bir bina inşa etti.

 Kepez’de yılda bin basketbolcu
Spor

Kepez’de yılda bin basketbolcu

Yaz ve kış okullarında bine yakın basketbolcu adayına dokunan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, yetiştirdiği sporcularıyla 18 takımıyla maçlar yapıyor

Kepezspor’da motivasyon tam gaz
Bölgesel

Kepezspor’da motivasyon tam gaz

Branş sorumlu antrenörleri ile toplantı yapan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, devam eden liglere ve yeni play-off’lar öncesi sporcularını motive etti.

Kepezli güreşçiye bronz madalyayla döndü
Spor

Kepezli güreşçiye bronz madalyayla döndü

Kepez Belediyesi Spor Kulübü altyapısından yetişen Osman Ege Özdemir, Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında bronz madalya kazandı.