Taceddin Akbaş

İsrail'in Lübnan'a yaptığı saldırı siber değil, tam bir terör saldırısıdır!

Taceddin Akbaş'ın 'İsrail'in Lübnan'a yaptığı saldırı siber değil, tam bir terör saldırısıdır!' adlı köşe yazısı...

Taceddin Akbaş

İSRAİL’İN LÜBNAN’A YAPTIĞI SALDIRI SİBER DEĞİL, TAM BİR TERÖR SALDIRISIDIR!

75-76 yıldır Filistin’i Filistinlere dar eden, bir yıla yakındır da Gazzeyi yakıp yıkan ve yarısına yakını çocuk, kadın kız, kalanı da büyüklü küçüklü sivil olmak üzere 50 bine yakın Gazzeliyi şehid, 100 bine yakınını da gâzi yapan Korsan İsrail Devletinin Siyonist ve terörist Başbakanı Netanyahu ve ekibi birkaç gündür de Lübnan’a siber saldırılar düzenliyor ve 100’lerce insanı öldürüp yaralıyorlar! Uzmanlar da bunun adına ‘siber saldırı… falan filan’ diyorlar. Arcak ben de ‘bir güvenlik veya terör uzmanı olmasam da 40 yıldır terörle mücâdele eden, binlerce şehid ve gâzi veren ve bunlar dolayısıyla kahrolan bir ülkenin vatandaşı; 30 yıla yakındır çağrı cihazı, önce akılsız, sonra da akıllı cep telefonu, 40 yıla yakındır bilgisayar ve internet, 50 yıla yakın bir süredir de telsiz kullanan ve bunlar aracılığıyla asayiş olaylarını dinleyen, yakından takip eden ve gerektiğinde haber yapan bir gazeteci, gerektiğinde de yorum yapan bir köşe yazarı olarak âdeta bir terör veya güvenlik uzmanı ya da analisti gibi oldum!’ O nedenle ben ‘İsrail’in Filistin, Gazze ve Lübnan da yaptıklarına ‘siber saldırı’, hattâ ‘katliam’ bile değil, düpedüz bir soy kırımdır, câniliktir, büyük bir vahşiliktir-hayvanlıktır..!’ diyorum.

BAZI HÂİNLER VE SAFDİLLER.., ’İSRAİL, HİZBULLAH’IN ÇAĞRI CİHAZLARINI PATLATTI….!’’ DİYEREK, SİYONİST İSRAİL’İN KENDİNİ SAVUNDUĞUNU İDDİA EDİYORLAR

Dünyanın belli başlı, güçlü kuvvetli holdingleri ile birlikte satılmış ya da satılık basın yayın organlarını-medya kuruluşlarını, muhabir ve köşe(li) yazarlarını elinde tutan Emperyalist ABD ve Kapitalist Avrupa destekli Siyonist İsrail’in 75-76 yıldır Filistin de, bir yıla yakın bir süredir de Gazze’de yaptığı da tek kelimeyle ‘büyük bir soykırım’ olduğu gibi; birkaç gündür Lübnan’a yaptığı da ‘siber bir saldırı’ değil, terör saldırısıdır, hattâ soykırımımın dik âlâsıdır! Ki, ülkemizde ki bazı gâfiller, safdiller inanarak, bazı hainler de kasıtlı olarak İsrail’in Lübnan da işlediği cinayetleri sıradanlaştırmak veya hafif göstermek için ‘elektronik saldırı’ deyip geçiyor-geçiştiriyorlar! Oysa İsrail’in egemen bir devlet ve bağımsız bir ülke olan Lübnan’ın topraklarında ve en meskün mahallerinde ve masum insanlara karşı yaptığı saldırı ‘siber saldırı’ veya ‘siber savaş’ falan filan değil, Filistin ve Gazze de yaptıklarının aynısıdır! Yani soy kırımın devamıdır! Ancak bazı gazeteler İsrail’i bu saldırıyı yapma konusunda haklı imiş gibi gösterme çabası içine girdiler ve bunlardan biri de Cumhuriyet Gazetesi olmalı ki, İsrail’in yaptığı hain, kaypak, kalleş ve kahpe saldırıyı, (İsrail, Hizbullah’ın kullandığı çağrı cihazlarını nasıl patlattı?..) şeklinde bir manşet attı! Dolayısıyla da saldırıyı hem haklı hem de küçük gösterme yarışına girdi! Ancak, siber saldırı bir iki kişiye karşı yapılan bir şeydir… Oysa İsrail birkaç günde Lübnan’daki binlerce çağrı cihazını patlattığı gibi, bundan sonra kaç tanesini daha patlatacağı, dolayısıyla da kaç tane daha masum insanı, çolu çocuğu ve sivili katledeceği, yani saldırıyı ne zaman ve ne şekilde bitireceği belli değil!

İRSAİL’İN YAPTIĞI TAM BİR DEVLET TERÖRÜDÜR!

Elinde nükleer, biyolojik ve kimyasal (NBC) türü silahlar bulunduğu bilinen İsrail bu toplu imha silahlarını îmal etmesi ya da üretmesi ve bu silahlarla ‘hasım gördüğü’ ülkeleri veya liderlerini yıllardır korkutan, gözdağı veren ve tehdit eden Siyonist İsrail’in terörist Başbakanı Netanyahu, söz konusu ülkelerin insanlarını ve liderlerini şimdi de siber savaşla öldürmekle-yok etmekle tehdit ediyor… Ancak yukarıda da ifade etmeye çalıştığım gibi bazı basın yayın organları ve işin yanlı-yandaş ve de yandaş uzmanları bu soykırım denemesini basit bir hacker olayı imiş gibi göstermek için ‘cihazlara toplu istek göndererek, cihazların pillerinin yorulmasını sağlayarak çevresine zarar vermek şeklinde yorumluyorlar. Dolayısıyla da hain saldırıyı hem önemsizmiş gibi göstermeye hem de masumlaştırmaya çalışıyorlar… Amma velâkin, mâlum çevrelerin ve basın yayın organlarının o ‘siber saldırı’ dedikleri soykırım silâhının bir gün kendi ellerinde veya evlerinde yerlerinde patlayabileceğini ya bilmiyorlar ya da kendilerinin bu saldırılardan muaf tutulacağını sanıyorlar! Çünkü genelde Siyonistlerin mantıklarına, özelde de Netanlahu’ların sapık inanış veya ideolojisine göre, Siyonist olmayan herkesi ki, bunlar Yahudi bile olsalar düşman olarak görüyorlar! Hattâ işi daha da ileri götürüp Siyonist olmayan herkesin öldürülmesinin sevap olduğuna inanıyorlar! Onun içindir ki soykırımı veya toplu katliamı mübah görüyorlar ve hiç acımadan, çekinmeden insan, çoluk çocuk, kadın kız öldürüyorlar!

Ben de ‘Cenab-ı Allah encâmımızı hayreylesin ve onların bir hesabı varsa, Cenab-ı Hakk’ında bir hesabı vardır ve O’nun hesabı tüm hesapları altüst eder-bozar!’ diyor, herkese ‘saldırısız’ saygılar sunuyorum.

SİZE SAVAŞ AÇANLARLA ‘ALLAH (c.c) YOLUNDA’

ÇARPIŞIN. FAKAT KİMSEYE HAKSIZ SALDIRI DA

BULUNMAYIN. ÇÜNKÜ ALLAH HAKSIZ SALDIRI DA

BULUNANLARI SEVMEZ! Bakara Sûresi, âyet 190

SAVAŞ HÎLEDİR, HÎLEDEN İBÂRETTİR… Hadis-i Şerif

SAVAŞ HERKESLE YAPILIR, BARIŞ ANCAK ONURLU

İNSANLARLA YAPIPILIR! Fatih Sultan Mehmed Han

BİR TÜRK SON NEFESİNİ VERMEDEN SON SÖZ

SÖYLENMEMİŞTİR… Ertuğrul Gâzi

DÜNYAYA BİR DAHA GELİRSEM; NE KADAR TANK

TÜFEK VE SİLAH VARSA HEPSİNİ ERİTİP SAZ

ÇÜMBÜŞ VE GÜMÜŞ ZURNA YAPACAĞIM..!

Aram Tigran

TANRI DÜŞMANLARIMA ACISIN VE MERHAMET

GÖSTERSİN! ÇÜNKÜ BEN GÖSTERMEYECEĞİM!

General Marshall

SAVAŞI ZENGİNLER ÇIKARIR FAKİRLER ÖLÜR!

Jean Paul Sartre

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

31
OCAK

2026

Berat Gecemiz mübarek ve bu yılki Beratımız Beraatimize vesile olsun inşalllah

Taceddin Akbaş'ın 'Berat Gecemiz mübarek ve bu yılki Beratımız Beraatimize vesile olsun inşalllah!' adlı köşe yazısı... Devamı

30
OCAK

2026

Nammamların cirit attığı yerlere yağmur da yağmaz kar da atmaz!

Taceddin Akbaş'ın 'Nammamların cirit attığı yerlere yağmur da yağmaz kar da atmaz!' adlı köşe yazısı... Devamı

28
OCAK

2026

Zaman 'Kurtlar Sofrası'nda misafir değil, ev sahibi; dünya düzeninde de figüran değil, baş rol oyuncu ve de oyun kurucu-senarist olma zamanı

Taceddin Akbaş'ın 'Zaman 'Kurtlar Sofrası'nda misafir değil, ev sahibi; dünya düzeninde de figüran değil, baş rol oyuncu ve de oyun kurucu-senarist olma zamanı' adlı köşe yazısı... Devamı

27
OCAK

2026

Dervişin 'Fiktri neyse zikri de o olduğu gibi, Ertuğrul'un fikri de hep alkolde, içkide

Taceddin Akbaş'ın 'Dervişin 'Fiktri neyse zikri de o olduğu gibi, Ertuğrul'un fikri de hep alkolde, içkide' adlı köşe yazısı... Devamı

26
OCAK

2026

MAKÜ'nün 'Disiplinli' çalışmaları 3 disiplinde dünya üniversiteleri arasında yer almasını sağlamış!!

Taceddin Akbaş'ın 'MAKÜ'nün 'Disiplinli' çalışmaları 3 disiplinde dünya üniversiteleri arasında yer almasını sağlamış!!' adlı köşe yazısı... Devamı

24
OCAK

2026

Akran zorbalarının kılavuzları kargalar!

Taceddin Akbaş'ın 'Akran zorbalarının kılavuzları kargalar!' adlı köşe yazısı... Devamı

22
OCAK

2026

Bayrağı indirenlerin elleri ezanı dindirenlerin dilleri kurusun ve kurudu da!

Taceddin Akbaş'ın 'Bayrağı indirenlerin elleri ezanı dindirenlerin dilleri kurusun ve kurudu da!' adlı köşe yazısı... Devamı

21
OCAK

2026

Güney Kıbrıs 'İsrail'in ileri karakolu' olma yolunda!

Taceddin Akbaş'ın 'Güney Kıbrıs 'İsrail'in ileri karakolu' olma yolunda!' adlı köşe yazısı... Devamı

20
OCAK

2026

Kazakistan Cumhurbaşkanı İsrail'e cömert, Gazze'ye cimri

Taceddin Akbaş'ın 'Kazakistan Cumhurbaşkanı İsrail'e cömert, Gazze'ye cimri' adlı köşe yazısı... Devamı

20
OCAK

2026

İçki masasında Sala verenler manevi ölümlerinin salasını vermiş olabilirler!

Taceddin Akbaş'ın 'İçki masasında Sala verenler manevi ölümlerinin salasını vermiş olabilirler!' adlı köşe yazısı... Devamı

İlgili Haberler

Hain İsrail Gazze'ye Saldırılarını Sürdürüyor
Dünya

Hain İsrail Gazze'ye Saldırılarını Sürdürüyor

Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi'ne yönelik bugün gerçekleştirdiği saldırıları ve sürdürdüğü ateşkes ihlallerini kınadığını açıkladı.

İsrail ordusunda doğu sınırı alarmı İddia sonrasında hareketlilik
Dünya

İsrail ordusunda doğu sınırı alarmı İddia sonrasında hareketlilik

İsrail ordusu, İran destekli milislerin Ürdün üzerinden topraklarına sızabileceği senaryosuna karşı teyakkuza geçti. Tel Aviv yönetimi, Yemen'deki Husiler ve Irak'taki grupların doğu sınırını hedef alabileceği ihtimalini değerlendiriyor.

Ateşkese rağmen Katil İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürüyor
Dünya

Ateşkese rağmen Katil İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürüyor

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde ilan edilen ateşkese karşın işgal altında tuttuğu bölgelerde deniz, hava ve topçu saldırılarına devam ediyor.

katil İsrail'in Suriye'ye saldırılarında can kaybı 13'e yükseldi
Dünya

katil İsrail'in Suriye'ye saldırılarında can kaybı 13'e yükseldi

İsrail ordusunun Suriye'nin Beit Jinn köyüne gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 2'si çocuk olmak üzere 13'e yükseldi.

 İsrail ordusu Saldırmaya Devam Ediyor Suriye’yi vurdu  ölü ve yaralılar var
Dünya

İsrail ordusu Saldırmaya Devam Ediyor Suriye’yi vurdu ölü ve yaralılar var

Orta Doğu'daki ülkelerin egemenliğini ihlal eden saldırıları nedeniyle uluslararası toplumun tepkisini çeken İsrail, bir kez daha Suriye topraklarını hedef aldı.

İsrail Başbakanı Netanyahu "Hamas silahsızlanmayı kabul etmezse, kıyamet kopacak"
Dünya

İsrail Başbakanı Netanyahu "Hamas silahsızlanmayı kabul etmezse, kıyamet kopacak"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ABD merkezli haber kanalı CBS’e verdiği bir röportajda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Gazze’deki ateşkes sürecine değinen Netanyahu