Burdur

Sanayi Esnafıyla Buluştu: Projeler ve Sorunları Konuştu

Burdur Yeni Sanayi Sitesi’ni gezen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, esnaf ve vatandaşların sorunları dinledi. Detaylar ve fotoğraflar haberimizde...

Sanayi Esnafıyla Buluştu: Projeler ve Sorunları Konuştu

Başkan Ercengiz sanayi esnafıyla buluştu

Burdur Yeni Sanayi Sitesi’ni gezen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, esnaf ve vatandaşların sorunları dinledi.

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla sürdüren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç, Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı, il genel ve belediye meclis üyesi adaylarıyla Burdur Yeni Sanayi Sitesi’ni gezdi. Ziyarette Yeni Sanayi Sitesi esnaflarıyla tek tek görüşen Başkan Ercengiz, 3. dönemde yapacakları projeleri anlattı.

Ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini ifade eden Başkan Ercengiz, “Bugün sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Yaptıklarımızı ve önümüzde 5 yıl boyunca da yapacaklarımızı anlatıyoruz. Milletvekilimiz, il başkanımız ve il genel ve belediye meclis üyelerimizle esnaf ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Burdur Belediyesi olarak sanayi esnafımızın her zaman yanındayız. Esnaf ve vatandaşlarımızdan artan maliyetlerden şikayetçi. Elimizden geldiği ölçüde esnafımıza sahip çıkacağız.” dedi.

Artan maliyetler ve enflasyon nedeniyle iş yapamadıklarını ifade eden Sanayi esnafı, önümüzdeki süreçte daha büyük sıkıntılar yaşamaktan endişe ettiklerini söylediler.

Sanayi Esnafıyla Buluştu: Projeler ve Sorunları KonuştuSanayi Esnafıyla Buluştu: Projeler ve Sorunları KonuştuSanayi Esnafıyla Buluştu: Projeler ve Sorunları KonuştuSanayi Esnafıyla Buluştu: Projeler ve Sorunları KonuştuSanayi Esnafıyla Buluştu: Projeler ve Sorunları KonuştuSanayi Esnafıyla Buluştu: Projeler ve Sorunları KonuştuSanayi Esnafıyla Buluştu: Projeler ve Sorunları Konuştu

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (1)

Burdurlu Halil

2 ay önce / 27.02.2024

Başkanım yetiversin artık. iktidarın nimetlerinden Burdur da faydalansın.

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Sanayi esnafının çifte tapu sevinci
İş Dünyası

Sanayi esnafının çifte tapu sevinci

Sanayi esnafının çifte tapu sevinci Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’ne 300 yeni iş yeri eklenebilecek rezerve alan ile sanayinin 26 hak sahibi esnafına şahsi tapularını teslim etti.

BAŞKAN ERCENGİZ:”VATANDAŞIMIZIN İHTİYACINI, İLLER BANKASI DUYMAZDAN GELİYOR”
Bölgesel

BAŞKAN ERCENGİZ:”VATANDAŞIMIZIN İHTİYACINI, İLLER BANKASI DUYMAZDAN GELİYOR”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yeni Sanayi Esnafıyla düzenlenen kahvaltıda buluşarak gündeme dair gelişmeleri değerlendirip 31 Mart seçimlerinde esnafların kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Ercengiz, Ateşli Sanatlar Çarşı Esnafıyla bir araya geldi
Bölgesel

Ercengiz, Ateşli Sanatlar Çarşı Esnafıyla bir araya geldi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ateşli Sanatlar Çarşı Esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Bucak’ta İmren Lokantası Açıldı…
Tanıtım

Bucak’ta İmren Lokantası Açıldı…

Bucak ilçesinde kalite ve lezzetin sanayi esnafıyla buluştuğu yer sloganıyla İmren Lokantası açıldı. Oğuzhan Sanayi Sitesi'nde bulunan İmren Lokantası'nda çorba çeşitleri, pide çeşitleri, ızgara ve sulu yemek çeşitleri müşterilerin beğenisine sunulacak.

Sanayi Esnafından Oğuzhanspor’a Destek!
Spor

Sanayi Esnafından Oğuzhanspor’a Destek!

Bucak ilçesinde yarın oynanacak BAL Ligi 7.grup karşılaşması öncesinde sanayi sitesi esnafları, Bucak Bld. Oğuzhanspor'a destek verdiklerini belirterek maça tüm halkı davet etti.

Denizciler Caddesi'nin akıbetini esnaf belirleyecek
Bölgesel

Denizciler Caddesi'nin akıbetini esnaf belirleyecek

Derince Denizciler Caddesi ve ara sokaklarındaki araç parklarını önlemek amacıyla konulan ve esnaftan tepki gören kaldırım beton park mantarları uygulamasında son kararı yine bölge esnafı verecek.